Testimonials

Image Image
Jouw ideaal is mensen helpen gezond, gebalanceerd te leven met aandacht voor hun eigen kwaliteiten en talenten om zo de wereld mooier te maken.

Jouw unieke bijdrage is dat je oprecht bent in wat je teruggeeft aan anderen. Je hebt heel veel te geven en doet dat vanuit een eigen stevige ‘ kern’, je vindt wat je vindt en bent daar duidelijk over.

Je bent heel goed in mensen ‘ raken’ door je empathie, maar ook strengheid als dat nodig is.

Je wordt gedreven door een soort onrust te zoeken naar jezelf, het beste te halen uit jezelf en anderen. Ik denk dat jij je leven geslaagd vindt als je zelf evenwichtig groeit en bloeit en er in slaagt anderen te helpen bij het vinden van dat evenwicht.

Complimenten over hoe je mensen raakt en voor ze zorgt, het gemak waarmee je dingen regelt, je uitgebreide netwerk".

Ingelien Veldkamp - Zelfstandig adviseur

In de zomer van 2014 ben ik onder begeleiding van Frederike begonnen met yoga. Ik voel me sindsdien fitter en soepeler. Haar begeleiding is warm en liefdevol. Frederike geeft les, als je het zo mag noemen, met een humorvolle zorgvuldigheid. De sfeer is bijzonder rustgevend en de oefeningen verlopen vloeiend.

Ondanks dat ik spieren gebruik waar ik soms geen weet van had en de oefeningen behoorlijk inspannend zijn, val ik aan het eind van de sessie steeds bijna in een totaal ontspannen half-slaap. De kleine massage waarmee Frederike eindigt is dan heerlijk! Als bonus krijg ik vaak een superdrankje, vers van de pers, met groenten- en vruchtensap. Ik ga dansend de deur uit en kan er weer een week tegenaan!"

Tania Krawczyk

Je bent voor mij een voorbeeld als het gaat om de actieve zoektocht die je in je leven kan doormaken naar (spirituele) ontwikkeling. Passie, vriendschap, vrijheid, gelijkwaardigheid heb ik ervaren als jouw kernwaarden. Je bent liefdevol, betrokken, een luisterend oor, je hebt een eigen mening en je brengt leven in de brouwerij.

Je bent voor mij de persoon binnen Randstad die het meest heeft bijgedragen aan mijn ontwikkeling door me altijd te blijven volgen, door je betrokkenheid en eerlijkheid. De sfeer die je hebt weten neer te zetten in de traineeclub: Erbij maar ook er boven. Heel knap!

Carin Geluk, zelfstandig coach, ex directeur Randstad Gezondheidszorg

"In 2013 I was fortunate to spend three weeks in India on a silent retreat.

This was just below the holy mountain Arunachala. As an extra favor the participants were invited by the yoga teacher Lohita ( or Frederike Hollander) every morning at 6:30 am to a rooftop where we were guided into yoga asanas. Although practicing hatha yoga for many years I found very soon that Lohita is an excellent and very knowledgeable teacher.

With charm and smiles she got us all to follow the different asanas and when we after about one hour ended the session with a longer rest we felt like gods. I highly recommend Lohita as teacher of yoga if one is interested of increasing ones wellbeing by taking care of the body."

Anders Bolger - Sweden

"Je staat voor eerlijkheid, openheid, je gevoel weergeven, ‘samen’ en “Ik ben oké, jij bent oké”. Je staat dichtbij je zelf: doe waar je goed in bent en zin in hebt en doe je niet anders voor. Je geeft je omgeving (mij, collega’s, trainees, potentials) terug wat iets met je doet, of wat je van iets vindt. (daardoor weet je wat je aan jou hebt). Dit doe je met compassie en respect voor de ander. De ander kan daardoor groeien. Je kunt niet tegen onrechtvaardigheid en disrespect. Je bewondert authentieke mensen, die open en eerlijk zijn en no-nonsense. Mensen die ook hun hart op de tong hebben en weet wat je aan hen hebt.

Je bent een dienstverlener en kan goed voor anderen zorgen. Als een ander groeit, groei jij ook, zo zie ik dat. Echter mag je nog wel meer voor jezelf zorgen en trots zijn op wie je bent en wat je doet, maar dat weet je best 🙂

Jij bent een goed voorbeeld van dat werk/privé steeds meer door elkaar heen gaat lopen en je kent geen duidelijke grenzen. In je werk heb je veel sociale en persoonlijke contacten opgebouwd, met je sociale netwerk onderneem je weer werkzaamheden zoals de retraites en sportlessen.

Dit past bij je en vind ik ook een kracht. Je denkt niet in hokjes."

Annelore van Thiel, Leadership & Development Manager at Ampelmann Operations

"Ik vind je echt één van de boegbeelden van onze organisatie. Ik wil je enorm bedanken voor je luisterend oor en adviezen door de jaren heen, vanaf het moment dat ik potential was. Wat mij erg is bijgebleven, is je advies om me vooral te focussen op datgene dat ik leuk vind, energie van krijg en waar mijn kracht ligt. Dit heeft bij mij gezorgd voor een andere mindset. Tevens heb je me bewust gemaakt dat ik mijn eigen keuzes moet durven maken, en niet te veel aan te trekken van de omgeving.

Onze gesprekken gaven mij vertrouwen in mijzelf. Al met al heb je op bepaalde momenten een cruciale rol voor mij gespeeld en daar ben ik je zeer dankbaar voor. Dat maakt dat ik je echt een top collega vind en een kei in je vak! Ik hoop ook dat je in jouw kracht blijft en wens je alle goeds. Houd graag contact!"

Sing Hui Yap - Sr manager Bedrijfsbureau at Randstad HR Solutions

"Als ik aan jou denk, denk ik aan een charmante en krachtige vrouw met een heel groot oog voor de mensen om haar heen. (Naasten)Liefde, groei/ontwikkeling en spiritualiteit zijn belangrijke thema’s voor je en daar horen waarden bij als oog voor elkaar, respect en acceptatie van alle mensen. Je kunt echt het goede in de ander zien. Daarnaast is openheid en rechtvaardigheid voor jou belangrijk en je kunt op een eerlijke (maar wel respectvolle) mening rekenen als je die aan jou vraagt.

Bij openheid denk ik ook aan jouw open blik voor de wereld, andere culturen en visies, deze vind ik erg mooi en daar neem ik een voorbeeld aan!

Wat jou kenmerkt is : Liefde! Verbondenheid met mensen, jij wilt mensen laten groeien, en deze unieke bijdrage geef je aan ons in je werk.

Als ik een metafoor voor je zou verzinnen zie ik je als een mooie ranke boom (voeten in de aarde, maar hoofd in de wolken). Deze mooie boom voedt haar omgeving en laat anderen groeien. Bij die boom is het prettig om je te nestelen, straalt veel rust uit. Deze boom heeft intussen paden van velen doorkruist en het is er vaak gezellig druk. De boom zelf voedt zichzelf door de aanwezigheid van anderen, de vrije horizon met verre open blik, de zon en het water uit de grond. En eens in de zoveel tijd, staat die boom te dansen en te swingen in de wind!"

Maartje de Lau, Global Leader Talent Management Randstad Holding, ex trainee

"Ik heb je ervaren als een vrije denker met een open hart en een zekere mate van kwetsbaarheid. Een goede leermeester in het opzoeken van de balans tussen werk en gevoelsleven.

Je hebt een talent om mensen te verbinden. Je helpt mensen hun ambities om te zetten tot haalbare doelen.

Naast een onuitwisbare indruk die je op mensen achterlaat , typeren lachen, verbinden, genieten, aanvoelen en openstellen jou!"

Susanne Dams - Directeur Randstad Student

"Als ik bij jou eet, dan heb ik het idee een recept van Ottolenghi te eten, en zo kook je al 20 jaar, vegetarisch en lekker.

Daarnaast ben je een levensgenieter, wereldreiziger, danser, een glas wijn of champagne hoort daar ook bij. Je bent een voorbeeld voor je omgeving hoe je het leven kunt vieren. Open voor een avontuur. Je straalt uit dat je zin in het leven hebt! Dat is wie je bent!"

Eef